SEIER: Edward Theuns jubler over etappeseier i BinckBank Tour. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Theuns til Sunweb

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 19.08.17 16:50

Del på    

Belgieren forlater Trek-Segafredo.

(procycling.no): Edward Theuns vil sykle for Team Sunweb i 2018 og 2019. Den spurtraske klassikerrytteren har syklet for Trek Segafredo siden starten av 2016.

– Jeg er veldig glad over å bli en del av Team Sunweb. Jeg har blitt kjent med laget gjennom det siste året, og jeg føler at dette er det rette øyeblikket for å dra dit. Den viktigste grunnen min er måten laget jobber på, og hvordan de styrker sine ryttere og får dem opp på et nytt nivå. Sammen med laget håper jeg på mye suksess, med et fokus på de flamske rittene. Vi har også som mål å forbedre opptrekket i laget, og å utvikle spurten min ytterligere. Jeg er sikker på at jeg kan ta det neste steget i karrieren min hos Team Sunweb, sier Theuns i en pressemelding fra det tyske WorldTour-laget.

26-åringen vant nylig den fjerde etappen i BinckBank Tour. Dette var belgierens første WorldTour-seier. I årets Paris-Roubaix endte Theuns på åttendeplass.

Tagget med: , , , ,

Les også disse