Prøv Procycling Pluss idag

ÉN PLASS IGJEN: Laget som skal hjelpe Romain Bardet til suksess i Tour de France nærmer seg komplett. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Syv ryttere tatt ut på AG2R sitt Tour-lag

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 23.06.19 09:32

Del på    

Mannskapet rundt Romain Bardet er nesten fullendt.

(procycling.no): Syv åttedeler av Tour de France-laget til AG2R La Mondiale er tatt ut. Den siste plassen vil bli delt ut etter det franske mesterskapet neste helg.

Romain Bardet er selvsagt lagets store håp i sammendraget. De fem siste årene har han vært blant de ti beste, og stått to ganger på podiet i Paris.

Med seg i kampen i fjellene får han Mathias Frank, Mickaël Cherel, Pierre Latour og Tony Gallopin.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

De to sistnevnte er også verdifulle å ha på den 28 kilometer lange lagtempoen i Brussel på rittets andre dag. Det samme kan sies om Oliver Naesen, som også får en viktig rolle på de flatere etappene.

Tidligere U23-verdensmester Benoît Cosnefroy er siste bekreftede rytter. Tour de France 2019 blir 23-åringens Grand Tour-debut. Unggutten har vist lovende takter i år med seier både i Paris-Camembert og GP de Plumelec.

Den siste plassen kunne trolig Silvan Dilier eller Axel Domont tatt, men begge to sliter med skader. Alexandre Geniez, Alexis Gougeard, Clement Venturini eller Alexis Vuillermoz er mulige kandidater til å bli den åttende rytteren.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse