Prøv Procycling Pluss idag

NYKRONET: Wout van Aert i aksjon i sitt først ritt etter seieren i verdensmesterskapet, i Superprestige Hoogstraten. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Sykkelkrossverdensmesteren får invitasjon til Strade Bianche

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 17.02.18 11:26

Del på    

RCS Sport gir ut ekstra wildcard.

(procycling.no): I overlegen stil ble belgiske Wout van Aert verdensmester i sykkelkross i Valkenburg, i starten av februar.

Seieren var hans tredje på rad, i verdensmesterskapet.

De siste årene har 23-åringen også syklet deler av landeveissesongen, fra og med mai, for det belgiske prokontinentallaget Vérandas-Willems Crelan. Her har han hatt suksess i ritt som Ronde van Limburg og Baloise Belgium Tour.

Denne sesongen trapper han opp landeveissatsningen og blir blant annet å se på startstreken i brosteinsklassikeren Omloop Het Nieuwsblad i slutten av måneden, samt monumentene Ronde van Vlaanderen og Paris Roubaix i april.

Deler ut ekstra wildcard

Fredag annonserte også arrangøren av grusklassikeren Strade Bianche, RCS Sport, at laget har fått en ekstra invitasjon til rittet som går 3. mars.

Dermed utgjør de sammen med Nippo-Vini Fantini og Androini Giocattoli wildcard-lagene i rittet, i tillegg til de 18 World Tour-lagene, som automatisk er invitert. Med UCIs feltreduksjon denne sesongen vil feltet bestå av syvmannslag, med totalt 147 ryttere på startstreken.

I år har også arrangøren økt lengden på rittet. Mer om årets utgave kan du lese ved å klikke her!

Tagget med: , ,

Les også disse