HAR FUNNET KONTRAKT: Svenske Fredrik Ludvigsson fortsetter karrieren i Danmark. FOTO: Team Sparebanken Sør

Sparebanken Sør vurderer å hente svensk World Tour-rytter

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 20.10.16 18:06

Del på    

Vil ta et steg tilbake for å re-starte karrieren.

procycling.no erfarer at den svenske Giant-Alpecin-rytteren Fredrik Ludvigsson skal være aktuell for det norske kontinentallaget Team Sparebanken Sør. 22-åringen har selv også henvedt seg til Team Joker-Byggtorget og Coop-ØsterHus, og forhørt seg om den kommende sesongen.

Team Sparebanken Sørs eier, Thor Hushovd, skal ha forhørt seg innad hos Ludvigssons nåværende arbeidsgiver. Det norske laget har også hatt kontakt med Giant-Alpecin-rytter, Sindre Skjøstad Lunke, angående svensken.

– Vi har som de andre norske kontinentallagene blitt kontaktet av hans agent. Utover det ingen kommentar utenom at vi i utgangspunktet har fullt lag, forteller Atle Kvålsvoll til procycling.no.

Ludvigsson har siden 2014 vært i Giant-Alpecins rekker, etter å ha kommet fra det norsk-svenske laget Team People4You – Unaas Cycling. Første del av sesongen 2014 syklet han for det tyske lagets utviklingslag, før han på høstparten syklet som stagiare. Foran 2015-sesongen signerte han proffkontrakt.

Unggutten er uten kontrakt neste år, og skal være interessert i å ta et steg tilbake og prøve å re-starte karrieren, etter å ha fått en tung start i Giant-Alpecin og slitt med å takle profftilværelsen.

Tagget med: , , , , , , , , ,

Les også disse