Prøv Procycling Pluss idag

ETAPPESEIER I DAUPHINÉ: Jesus Herrada var overlegen i avslutningen på den 2. etappen av Critérium du Dauphiné 2016. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Spansk brødrepar til Cofidis

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 30.08.17 21:37

Del på    

Forlater Movistar.

(procycling.no): Jesús Herrada har syklet hele karrieren for spanske Movistar, etter han ble proff i 2011, mens bror José har syklet der siden 2012. Nå velger brødrene å forlate tryggheten og søker nye utfordringer i franske Cofidis.

– Movistar er som familie for meg, så det er ikke enkelt å bytte lag, men jeg tror det er på tide å komme seg videre, forteller Jesús i en pressemelding fra Cofidis.

José er eldst av brødrene, 31 år gammel, mens Jesús er 27 år. Sistnevnte har blitt spansk mester to ganger, senest i år, og vunnet en etappe i Critérium du Dauphiné blant annet. Eldstebror har ikke en like sterk palmares, men er regnet som en solid hjelperytter.

– Jeg så på flere alternativer, men nølte ikke med å gå for Cofidis. Jeg vet jeg vil finne masse støtte i denne nye utfordringer og for meg er det det viktigste aspektet, selvtillit. Jeg er 27 og det er riktig tid for nytt ansvar og se hvilket nivå jeg kan nå i de største rittene. Jeg er veldig glad og sikker på at jeg vil fortsette å ha suksessfulle sesonger, spesielt på den franske kalenderen, hvor jeg alltid har hatt mine beste resultater. Jeg ønsker også å forsøke meg i de store klassikerne og ukeslange etapperittene. Cofidis er det perfekte laget for det.

Tagget med: , , , , , , , , ,

Les også disse