KVESTET: Jakob Fuglsang startet torsdagens etappe med brudd i venstre håndledd og albue. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE LOPEZ

Smerteplaget Fuglsang fortsetter

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 13.07.17 22:04

Del på    

Dansken var nesten 28 minutter bak de beste på torsdagens etappe.

(procycling.no): Drømmen om en framskutt plassering i sammendraget forsvant på den tolvte etappen for Jakob Fuglsang. Mens lagkamerat Fabio Aru kjempet seg inn til tredjeplas, og gul trøye, strevde dansken med smerter gjennom hele etappen.

27 minutter og 42 sekunder etter at Romain Bardet trillet over målstreken som etappevinner, kom Jakob Fuglsang i mål. Han dalte dermed fra femte, til 23. plass i sammendraget.

– Jeg er helt tom for energi. På den første delen av etappen forsøkte jeg å følge de andre, men senere ble det bare for hardt for meg. Skaden min, og følgene av den, gjorde at jeg ikke klarte å kjempe om sammendraget, sa Fuglsang til dansk TV 2 etter målgang.

– Det var en veldig hard dag for meg. Men jeg tenker å starte igjen i morgen. Vi får se hvordan det går.

Etter turen på podiet dedikerte Aru sin første gule trøye til Fuglsang og lagkameratene i Astana.

Tagget med: , , , ,

Les også disse