STADIG BEDRE: Tao Geoghegan Hart har utviklet seg jevnt de siste sesongene. Her fra 20. etappe i Vuelta a España. Foto: Waele/Getty Images

Sky-talent blir hos britene

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 1.11.18 19:09

Del på    

Tao Geoghegan Hart forlenger med to år.

(procycling.no): Tao Geoghegan Hart blir værende i Team Sky. Det offentliggjør det britiske storlaget selv på egne nettsider.

23-åringen får dermed to nye år i profflaget. De to foregående sesongene har også funnet sted hos Team Sky.

I år har London-syklisten vist seg fram som en solid hjelper ved flere anledninger. Spesielt i Tour of California var han en viktig faktor i Egan Bernal sin sammenlagtseier. Men London-syklisten har også vist at han selv kan kjøre inn brukbare resultater. Han ble femtemann selv i det amerikanske WorldTour-rittet, og tok en solid 13. plass i Critérium du Dauphiné.

Like før Grand Tour-debuten i Vuelta a España ble Geoghegan Hart også femtemann i Vuelta a Burgos.

– Jeg har fått mer og mer erfaring med WorldTouren, og begynner å nærme meg litt flere betydelige resultater, sier Geoghegan Hart.

– Jeg har jobbet meg sakte fremover, og også fått mer erfaring. Jeg var heldig nok til å være road captain i et par ritt i år, og har vært en beskyttet rytter andre ganger. Jeg har også jobbet for de større navnene i andre ritt, så det har vært fin variasjon. Jeg har lært mye, og er fornøyd med hvordan det har gått, oppsummerer 23-åringen selv.

Tagget med: , , , ,

Les også disse