ENDELIG SEIER: Anders Skaarseth har vært nære i Østerrike, men søndag klaffet det endelig. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Skaarseth til topps i Østerrike

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 16.06.19 15:15

Del på    

Avsluttet på perfekt vis i Oberösterreichrundfahrt.

(procycling.no): Anders Skaarseth var nok en gang med på kjøret i fronten i 2.2-rittet Oberösterreichrundfahrt. Denne gangen gikk han helt til topps.

Ti ryttere slet seg løs før de siste rundene. Skaarseth vant en bonusspurt, med feltet 1:44 bak.

Den påfølgende runden ble gruppa i teten redusert da et par mann ble distansert.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Åtte mann satt i front ut på siste runde. Skaarseth var på alle angrep og lot ingen slippe av gårde. Inn på det brosteinslagte oppløpet var han først, og ingen var i nærheten av å passere Uno-X-rytteren på de siste meterne.

– I går prøvde jeg virkelig, men feilet. Jeg burde vunnet. Så å endelig få en seier her er veldig fint. Laget var sterke hele uka, så endelig fikk vi seieren vår, sier Skaarseth i seiersintervjuet vist på rittets stream.

Hoelgaard opp på podiet

Markus Hoelgaard var nummer fire i sammendraget før den siste etappen, med ett sekund opp til Jodok Salzmann på tredjeplass.

Uno-X sin beste mann i sammendraget klarte å snike til seg to sekunder, og klatret dermed opp på den siste plassen på podiet.

Sammenlagtseieren gikk til Jannik Steimle (Team Voralberg) med Stephan Rabitsch (Team Felbermeyer) på andreplass.

Uno-X har syklet på jevnt nivå gjennom de fire dagene i Østerrike. Skaarseth ble nummer fem på prologen, mens Markus Hoelgaard gikk med vinnerbruddet på første etappe. De vant med flere minutter, og sikret seg et solid forsprang før de siste to etappene.

Der kjempet Skaarseth om seier både på lørdag og søndag. Lørdag ble det tredjeplass.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse