HJALP KAMERATENE: Peter Sagan tauet feltet i La Fleche Wallonne. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Sagan dropper Liège-Bastogne-Liège

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 24.04.19 22:37

Del på    

Avslutter klassikersesongen tidlig.

(procycling.no): Peter Sagan avslutter klassikersesongen etter La Flèche Wallonne. Det opplyser slovaken selv på sin Twitter-konto onsdag kveld.

– Etter å ha jobbet for laget i La Flèche Wallonne, bestemte vi oss for at det beste for meg er å ta noen dager fri for å være bedre forberedt til Tour of California og resten av sesongen, skriver Bora-Hansgrohe-rytteren.

Sagan jobbet som hjelperytter i onsdagens klassiker, der Bora endte med Max Schachmann på femteplass og Patrick Konrad på åttendeplass.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Den nye, og litt mer lettkjørte, finalen i Liège-Bastogne-Liège gjorde at den tidligere verdensmesteren hadde La Doyenne på sitt vårprogram i 2019. Men det velger han altså nå å droppe.

Både Amstel Gold Race og onsdagens vallonske pil endte med DNF for Sagan, som dermed ender årets klassikersesong uten en eneste stor seier. Tredje etappe i Tour Down Under er hans eneste triumf i år.

Bora-Hansgrohe har dog en haug med formsterke ryttere til søndagens belgiske endagsritt, med navn som Maximilian Schachmann, Patrick Konrad og Gregor Mühlberger som spennende kandidater.

Tagget med: , , , ,

Les også disse