SUPEROPPTREKKER: Mark Renshaw har vært Mark Cavendish sin mest betrodde mann i en årrekke. Foto: ©Tim De Waele

Renshaw gir seg etter 2019

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 4.07.19 20:27

Del på    

Opptrekkeren er inne i sin siste sesong som proff.

(procycling.no): Sykkelkarrièren til Mark Renshaw går mot slutten. Torsdag offentliggjorde den australske 36-åringen at han gir seg etter 2019-sesongen.

– Etter 16 år så er jeg stolt over å kunne si at 2019 blir mitt siste år som profesjonell syklist. Når jeg ser tilbake på min karriere så er det givende å gledelig å tenke på de individuelle seirene så vell som å ha vært del av seirer til mine lagkamerater. Å være en nøkkel til disse seirene har vært et høydepunkt for meg og det har motivert meg til å perfeksjonere rollen som opptrekker, sier Renshaw.

ANNONSE: Følg Le Tour på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Dimension Data-rytteren har vært sisteopptrekkeren til Mark Cavendish i en årrekke. De to fant spurttonen i 2009 da Renshaw dro fra et snart nedlagt Credit Agricole til Team Columbia-HTC. Da samme lag gikk ned i 2011 dro Renshaw videre til Rabobank mend Cavendish reiste til Team Sky.

I 2014 ble de gjenforent da opptrekkeren kom tilbake til Cavendish som da syklet i QuickStep. Renshaw fulgte også mannen med 30 Tour de France-etappeseirer til Dimension Data i 2016.

Tagget med: , , , ,

Les også disse