Foto: Team Virtu

Quick-Step signerer dansk talent

Procycling
Tips meg

Publisert 27.03.18 11:39

Del på    

Slutter seg til WorldTour-laget med umiddelbar virkning.

(procycling.no): Den 23 år gamle Kasper Asgreen skal sykle for Quick-Step Floor frem til slutten av sesongen 2020. Den unge dansken har syklet for kontinentallaget Team Virtu Cycling så langt denne sesongen og slutter seg til det belgiske WorldTour-laget med umiddelbar virkning.

– Jeg er veldig glad for å få sjansen på sykkelsportens øverste nivå. Å få en kontrakt med et WorldTour-lag er jo en drøm, som jeg og en hvilken som helst annen ung sykkelrytter håper å få oppfylt, sier Asgreen i en pressemelding.

Asgreen fikk sin gjennombruddssesong i 2017, da han først vant gullmedalje på tempo under Europamesterskapet på hjemmebane i Herning, og deretter fulgte opp med en fantastisk soloseier etter et langt brudd på åpningsetappen i Tour de l’Avenir.

– Samtidig er jeg enormt taknemlig for tiden jeg fikk hos Virtu, for laget er en av hovedårsakene til at jeg nå står med kontrakten i hånden. Virtu Cycling er i verdenseliten når det handler om rytterutvikling, og det er jeg helt overbevist om at jeg er produktet av. Nå gleder jeg med til å merke suset rundt de største sykkelrittene i Europa.

Asgreen ble den 28. rytteren i stallen til Quick-Step Floor. Ifølge danske Ritzau skal han være aktuell for laget til GP Scheldeprijs og Brabantse Pijl.

Det belgiske laget har Petr Vakoc og Laurens De Plus ute med langtidsskader etter en treningsulykke i Sør-Afrika i vinter.

Tagget med: ,

Les også disse