STERKERE SAMMEN: procycling.no og Eurosport ønsker å skreddersy din sykkelopplevelse i et nytt samarbeid. Nå sier vi helt enkelt: Mer video til folket! FOTO: Tim de Waele/Getty Images

procycling.no på lag med «The Home of Cycling»: – Vi utfyller hverandre på en meget god måte

Procycling
Tips meg

Publisert 23.03.19 13:29

Del på    

Mer video til folket via ny samarbeidsavtale.

procycling.no har inngått et spennende samarbeid med Eurosport som vil gi leserne våre tilgang på video på en måte vi bare har kunnet drømme om tidligere.

Vår tette dekning av landeveissykling går ekstremt godt med TV-kanalen som har slått seg bredt opp som «The Home of Cycling» i mange år allerede.

– Dette er jo faktisk a match made in heaven. Bare denne uka har vi mottatt videoklipp fra Tirreno-Adriatico og Nokere Koerse. Og snart kommer Bredene Koksijde Classic, selveste Milano-Sanremo og søndagens Grand Prix de Denain. Det er så man blir litt varm om ørene når man plutselig får nøkkelen til selve skattekammeret, sier redaktør Jarle Fredagsvik i procycling.no.

– procycling.no er en naturlig samarbeidspartner for oss. Vi sender direkte fra over 200 rittdager i året på Eurosport. Dette er et tilbud vi tror leserne hos procycling.no setter stor pris på, sier kommunikasjonsrådgiver i Eurosport og Discovery, Martin Hinsch.

– Utfyller hverandre meget godt

Denne gangen samsvarte vårt initiativ med Eurosport med TV-kanalens eget ønske om å profilere seg enda tyngre på nettopp sykkel og å satse enda mer på video i en rettighetspakke som mangler sidestykke i Norge.

– Vi har ingen intensjoner om å konkurrere med procycling.no på tekst. De har mange dyktige skribenter og skal fortsette med den gode jobben de gjør. Vårt mål er å bygge opp sykkelsporten, og skape mest mulig oppmerksomhet rundt den. Vi utfyller hverandre på en meget god måte, sier kommunikasjonsrådgiver i Eurosport og Discovery, Martin Hinsch.

Eurosport har eksklusive rettigheter til Omloop Het Nieuwsblad, Strade Bianche, Tirreno-Adriatico, Milano-Sanremo, E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, Baskerland rundt, Giro d’Italia, Tour of California, Clásica San Sebastian, Binck Bank Tour, Il Lombardia og en hel del andre ritt. Alt sendes direkte på Eurosport Norge og Eurosport Player.

– For oss som jobber med å utvide folks fokus til å interessere seg for mer enn Tour de France og VM, har vi funnet en ny bestevenn i Eurosport. Det gir oss også muligheten til å følge de nest-største, norske profilene i ritt som vanligvis ikke når opp i nyhetskampen på norske TV-skjermer, sier Fredagsvik.

Mer video til folket!

Selv om rettighetene ikke er eksklusive, finnes selvsagt også Tour de France, Vuelta a Espana, Paris-Roubaix og Flandern rundt i porteføljen hos Eurosport.

Vi sier helt enkelt: Mer video til folket!

Og så må dere gjerne ta en vurdering på om nå er tiden for å investere i et abonnement for Eurosport Player. Du får også tilgang til blant annet Eliteserien, OBOS-ligaen, alle Grand Slam-turneringene i tennis!

ANNONSE: Tegn ditt abonnement med Eurosport Player ved å trykke her!

Den beste dekningen av lørdagens Milano-Sanremo får du ved å kombinere TV-sendinga på Eurosport, mens du samtidig følger LIVE-dekninga hos procycling.no.

Da sees vi!

Tagget med: , , ,

Les også disse