IKKE TIL VM: Richie Porte var Australia sitt førstevalg som kaptein, men nå ryker mesterskapet for 33-åringen. Foto: Tim De Waele

Porte trekker seg fra VM

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 22.09.18 16:37

Del på    

Sykdomsplaget oppladning setter en stopper for australieren.

(procycling.no): Lørdag offentliggjorde det australske sykkelforbundet at Richie Porte ikke stiller til start i VM i Østerrike.

33-åringen ble syk i den siste uken av Vuelta a España, og dette har preget hans inngang til mesterskapet i Innsbruck. Dermed ryker sesongens siste store mål for den vordende Trek-Segafredo-rytteren.

– Jeg er veldig skuffet over at jeg går glipp av landeveisrittet. Det var et stort mål for meg i høst, og det er det jeg har trent mot. Men sykdommen har gjort at forberedelsene har vært langt fra optimale. I et så vanskelig ritt, med over 4600 høydemeter, så må du være på ditt beste for å henge med. Vi ser at det beste for laget er at min plass går til en annen. Jeg ønsker hele laget lykke til, og vil heie på dem hjemmefra, sier Porte i en pressemelding.

Dermed kan fort unge Jack Haig bli mannen Australia satser på i VM.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse