BLIR VÆRENDE: Tadej Pogacar har signert en ny lang kontrakt med UAE Team Emirates. FOTO: Alex Broadway, ASO

Pogacar med ny langtidskontrakt

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 2.03.21 10:26

Del på    

Sloveneren knytter seg til UAE Team Emirates.

(procycling.no): Tirsdag morgen offentliggjorde UAE Team Emirates at Tadej Pogacar har signert på en ny kontrakt med WorldTour-laget fra De forente arabiske emirater.

Den nye avtalen binder 22-åringen til laget helt ut 2026-sesongen.

Sloveneren forlenget allerede kontrakten sin med laget i mai 2020, da ut 2024-sesongen. Nå har altså ytterligere to sesonger blitt lagt til.

– Jeg føler meg hjemme i dette laget. Det er en spesiell atmosfære mellom lederne, rytterne og støtteapparatet og det er et godt miljø å være i. Laget viser tillitt og tror på meg noe jeg er takknemlig for. Jeg jobber hardt for å vise det når jeg sykler med mine lagkamerater. Jeg håper vi vil ha mange suksessfulle sesonger sammen i årene som kommer, sier Pogacar selv i en pressemelding.

Offentliggjøringen kommer kun to dager etter at Pogacar tok sammenlagtseieren i UAE Tour 2021, et ritt han også vant en etappe i.

Unggutten signerte først for UAE Team Emirates til 2019-sesongen etter å ha syklet i det slovenske kontinentallaget Ljubljana Gusto Xaurum. Allerede i 2021 vant han sin første Tour de France sammenlagt.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse