MANGE STORE RITT: Uno-X har levert sitt tentative rittprogram for 2020. Laget søker plass i flere virkelig store ritt. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Podkast🎙️: «Skal få se dem i duell mot noen virkelig store stjerner»

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 19.11.19 19:55

Del på    

Uno-X har lagt fram sitt tenative rittprogram for 2020. Musette vurderer mulighetene.

(procycling.no): Uno-X har levert sitt tentative rittprogram for sin første sesong som profflag. Musette vurderer mulighetene og hva som kanskje venter for rytterne. Kristoffer Halvorsen har også fått de første pekepinnene på hvilke ritt han skal sykle for EF Education neste sesong. Det italienske preget faller i smak.

Shane Sutton og Dr. Richard Freeman forteller to ulike sannheter om saken som nekter å dø tilknyttet Team INEOS. Hva har egentlig skjedd? Hvem skal man egentlig tro på? Og hva vil domstolens konklusjon ha å si for selve sykkellaget? Musette forsøker å oppsummere det som har skjedd den siste tiden.

Mathieu van der Poel sin tilbakekomst i cyclocross-verdenen går ikke upåaktet hen og redaksjonen minnes hans bestefar Raymond Poulidor.

Til slutt deles en rød lanterne til et lag som vil bekle minst to nordmenn i 2020, mens en gammel ringrev får et rødt startnummer.

Podkasten kan du spille av i vinduet under. Hvordan du abonnerer på Musette finner du under avspillingsvinduet!

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

RSS-feed til Pippa: https://feed.pippa.io/public/shows/5c8586a736bf41bf76c39e07

iTunes: https://itunes.apple.com/us/podcast/musette-en-podkast-om-sykling/id1209264433?mt=2 

Spotify: https://open.spotify.com/show/1s58cXanobjleaVHvVfHRx?si=gddjIW8eQwi8Kf11ZRBjJg

Facebook: www.facebook.com/musettepodkast/

Twitter: twitter.com/musettepodkast

Tagget med: , , , , , , , , , ,

Les også disse