NYTT ÅR, NY TRØYE: EF-rytterne blir lett gjenkjennelige i feltet denne sesongen. Dommen fra Musette får du i episode 23. Foto: EF Education First

Podkast🎙️: «Det ser litt ut som en utvasket T-skjorte»

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 16.01.19 19:14

Del på    

Sykkelpodkasten Musette velger seg sine favoritt-trøyer fra WorldTouren, og hvilke trøyer som ikke treffer like godt.

(procycling.no): Sykkeltrøyer engasjerer, også i Musette-redaksjonen. Hvilket WorldTour-lag har finest bekledning i 2019? Og hvem kommer verst ut? Panelet velger seg sine vinnere og tapere, og er langt fra enige om hvem som ser vakrest ut i 2019.

Sykkelsesongen er i gang nede i Australia. I episode 23 av procycling.no sin sykkelpodkast venter både oppsummering av kvinnenes ritt samt analyse av feltet hos herrene.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse