U23-MESTER: Torjus Sleen bærer de norske fargene under Uno-X sin treningssamling i Spania. Neste år håper laget å ta et steg opp. FOTO: Jan Brychta, Uno-X Norwegian Development Team

Podkast🎙️: «Et norsk profflag har lenge vært en våt drøm»

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 8.02.19 20:22

Del på    

Uno-X har store planer for fremtiden. Musette prater med tre av lagets rytterne. To gledelige norske triumfer finnes også i ukens langepose.

(procycling.no): Edvald Boasson Hagen vinner på første forsøk, mens Kristoffer Halvorsen tar sin etterlengtede proffseier. Uno-X har store planer, og undersøker muligheten for å bli et profflag. Oppsummert: Det er mye å glede seg over i norsk sykkelsport! Og ukens Musette-episode går gjennom samtlige ting.

Et fyldig intervju blir det også med Uno-X-trioen Kristoffer Skjerping, Lars Saugstad og Martin Bugge Urianstad.

Cyclocross-VM oppsummeres, rødt startnummer deles ut til en tidligere verdensmester og lanterne rouge gis til en brite det er vanskelig å få tak i.

Helt på tampen av den 26. episoden av vår podkast Musette er det også plass til en hyllest av to norske banesykkel-helter.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , , , , , , ,

Les også disse