OMKOM: Michele Scarponi ble på tragisk vis tatt fra oss forrige uke. Musette minnes det fantastiske mennesket og karakteren Scarponi i ukes podkast. FOTO: AFP

Podkast🎙️: Vi minnes Michele Scarponi

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 28.04.17 08:22

Del på    

Musette tar farvel med italieneren, som på tragisk vis ble drept forrige uke.

(procycling.no): Den 22. april ble den italienske syklisten Michele Scarponi drept i en frontkollisjon da han var ute og trente. 37-åringen var en av de mest respekterte og best likte rytterne i feltet, og sykkelfamilien gikk inn i et kollektiv sammenbrudd over hans bortgang. Musette tar farvel med Astana-rytteren, og minnes karakteren og mennesket Michele Scarponi.

I lys av Scarponis tragiske dødsfall diskuterer vi også den stadig eskalerende konflikten mellom bilister og syklister, samt overfallet på den franske rytteren Yoann Offredo – som ble angrepet med kniv og balltre på treningstur denne uken.

Ardenner-uken markerer skiftet mellom vårklassikerne og etapperittene, og vi oppsummerer de belgiske bakkeklassikerne. Var de så kjedelige som alle forventet på forhånd? Vi tar diskusjonen!

Vårt faste panel tar også for seg det franske klatretalentet David Gaudu fra FDJ som har imponert stort. Hvem er denne nye gullklumpen i fransk sykkelsport?

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål.

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , , , , , , ,

Les også disse