FORLATER REDET: Susanne Andersen forlater Hitec-Products. Hvordan vil hun klare seg i Sunweb, og hvordan vil Hitec klare seg uten Andersen? FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Podkast🎙️: «Hun er et såpass stort talent at hun har godt av å komme seg utenlands»

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 10.01.19 21:00

Del på    

Fokus på Hitec Products, våre kvinnelige utenlandsproffer samt de aller beste kvinnelagene i episode 22 av Musette.

(procycling.no): Et hamskifte er på gang i Hitec Products-Birk Sport. Hvordan vil det norske laget klare seg etter en vanskelig sesong i 2018? procycling.no sin podkast, Musette, forsøker å svare på dette.

Susanne Andersen har forlatt redet i Hitec, og signert for Team Sunweb. Emilie Moberg og Katrine Aalerud hadde begge et år med mye motgang i 2018, og er ute etter å slå tilbake i 2019. Hvilke sjanser og muligheter de vil få i 2019 vurderes.

Trek-Segafredo Women sitt inntog i sykkelsporten har endret dynamikken blant de beste. Vi analyserer de aller beste lagene hos kvinnene i episode 22 av Musette.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , , , , , , ,

Les også disse