BRATT: Ardenner-uken er her og Musette tar deg igjennom det viktigste fra de belgiske bakkene. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Podkast🎙️: Ardenner-uke og intervju med Sindre Lunke

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 21.04.17 01:29

Del på    

Musette oppsummerer Amstel Gold Race og tar for seg Ardenner-uken.

(procycling.no): Philippe Gilbert fortsetter sin fantastiske sesong og tok sin fjerde seier i Amstel Gold Race. Musette diskuterer hans utrolige forvandling, og spekulerer i om han kan vinne alle fem monumentene.

Samtidig er vi inne i Ardenner-uken, som har hatt en tendens til å være grå og kjedelige. En ny avslutning på Amstel Gold Race piffet opp rittet og gav det en helt ny dynamikk, er dette katalysatoren for å friske opp Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège også?

Også får du høre hva den norske klatreren Sindre Lunke tenker om Ardenner-uken. Den unge trønderen debuterer i Flèche Wallonne og kjører Liège-Bastogne-Liège for andre år på rad.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter.

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , , , , , , ,

Les også disse