LANG PERIODE UTE: Wout van Aert måtte gjennom enda en operasjon. Foto: Chris Graythen/Getty Images

Ny operasjon på Van Aert

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 27.07.19 21:08

Del på    

– Krasjen har hatt større innvirkning enn jeg først trodde, sier Jumbo-Visma-rytteren.

(procycling.no): Veien tilbake til sykkelen blir litt lengre enn først antatt for Wout van Aert. Jumbo-Visma-rytteren veltet på den 13. etappen i Tour de France og ble fraktet rett til sykehus med en dyp flenge i låret.

Han gikk gjennom en operasjon, men ble værende på sykehuset. Onsdag var belgieren gjennom enda en operasjon.

– Forrige uke hadde jeg en operasjon i Pau og så ble jeg på sykehuset i fire dager. Alt gikk bra. Jeg gikk på krykker og doktoren sa jeg trengte litt tid til å bli bra. Etter det ble jeg fraktet til et annet sykehus. Der ble jeg undersøkt igjen. Det virket som om den første operasjonen ikke var nok til å sikre at det ble helt bra. Derfor jeg trengte jeg en operasjon nummer to, sier Van Aert selv i en pressemelding fra laget.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Nå venter enda mer hvile på 24-åringen.

– Dagen etter operasjonen så hadde jeg mye smerter. Men i går følte jeg meg litt bedre. Nå ligger jeg i senga og får ikke gjort mye. Jeg gjør bare noen små øvelser for å holde ting i bevegelse.

Det er med blandede følelser at mannen som vant den tiende etappen ser lagkameratene sykle de siste ukene.

– Det gjør vont å se touren på denne måten. Det er også dumt for laget. Jeg var kanskje i mitt livs form. Kanskje hadde jeg ikke mine beste bein på tempoen, men jeg kjørte veldig bra dagene i forkant. Jeg ville gjerne ha bidratt når jeg ser laget kjøre nå. Det er fint å se på, men også smertefullt.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse