VANT PÅ NORSK JORD: Steele Von Hoff timet avslutningen i Langesund til perfeksjon. Neste år skal laget kjøre standsmessig. FOTO: Tour of Norway

ONE Pro Cycling inngår avtale med Aston Martin

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 4.12.17 13:55

Del på    

Målet fremdeles å stille til start i en Grand Tour.

(procycling.no): Tidligere cricketspiller Matt Prior har stadig store ambisjoner for sitt ONE Pro Cycling.

Etter at de mistet en sponsoravtale i fjor høst, har laget syklet på sparebluss denne sesongen – og uten August Jensen med på laget.

Les også: Proff-Jensen har tatt avgjørelsen

Bodøværingen valgte i stedet å tilbringe nok en sesong i Team Coops rekker, og ble honorert med en velfortjent proffkontrakt hos Israel Academy.

Tynt rittprogram i 2017

Prior er likevel ikke en mann som gir opp. Nå har han fått napp hos selveste Aston Martin, bilprodusenten, som går inn som partner i det britiske prokontimannskapet de neste to sesongene.

I år har ONE Pro Cycling hatt en kontinentalsatsing gående, og rittene de har vist seg fram i – har ikke vært på det høyeste nivået.

De står igjen med seks seier Kamil Gradek vant Ronde van Midden-Nederland (2.2) sammenlagt, der de også vant lagtempoen. I tillegg har Karol Domagalski vunnet GP des Marbriers (1.2), James Oram vunnet etappe 2 under Kreiz Breizh (2.2), Peter Williams vunnet 1.2-rittet Beumont Trophy og Thomas Stewart vunnet et 2.1-ritt i Polen.

Sikter høyt i framtida

En gang i framtiden er fremdeles målet at de skal måle kreftene på WorldTour-nivå.

– Ambisjonen er fremdeles å vokse slike at vi kan ta del i Tour de France eller Vuelta a Espana, heter det i en pressemelding fra laget.

Kanskje avtalen med Aston Martin er starten på noe stort?

Tagget med: , , ,

Les også disse