Foto: Simon Zetlitz Nessler, procycling.no.

Offisielt: Kristoff og Bystrøm klare for Intermarché

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 4.08.21 17:46

Del på    

Den norske duoen følger hverandre videre til det belgiske WorldTour-laget.

(procycling.no): Onsdag offentliggjorde Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux at Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm sykler for dem i 2022.

Kristoff har signert en kontrakt på ett åt, mens Bystrøm har signert to år.

Kristoff og Bystrøm har begge syklet for emirat-laget siden 2018-sesongen.

– Denne vinteren blir som første skoledag. Å møte nye lagkamerater, nytt støtteapparat og å teste nytt utstyr. Det er veldig spennende og gir meg ny entusiasme. Jeg har alltid vært lojal mot mine lag, men jeg følte jeg var klar for en ny utfordring. Det belgiske laget klarte virkelig å forføre meg, sier Kristoff i pressemeldingen fra det belgiske WorldTour-laget.

For Intermarché-laget, som tok steget opp til WorldTouren til årets sesong, blir Kristoff en viktig signering i prosessen til å virkelig etablere seg som topplag.

– Jeg blir en del av et lag der det er klassikerne som er prioriteringen for første gang. Det gir meg selvtillit og jeg vet at, akkurat som for meg, så har mine fremtidige lagkamerater klassikerne nært sine hjerter, fortsetter Kristoff.

For Sven Erik Bystrøm blir det hans tredje WorldTour-lag. U23-verdensmesteren fra 2014 har fulgt Kristoff fra Katusha til UAE og så til Intermarché.

– Jeg er veldig motivert til å få trøya til Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux til å skinne. Den viktigste faktoren for meg er muligheten til å realisere mine egne ambisjoner. Jeg er glad i brosteinsklassikerne og drømmer om å vinne en Grand Tour-etappe. Det er nøyaktig det det belgiske laget ønsker å få til med meg, så alle brikkene passer, ytrer Bystrøm om overgangen.

– Jeg har fulgt lagets utvikling fra sidelinjen, og spesielt med Odd Christian Eiking, og gjennom møter med laget ble det klart for meg at vi var på samme side. De har stor tro på mine ferdigheter og det overbeviste meg. Jeg håper å klare å ta dette steget opp og det er en ære å sykle for et belgisk lag der sykkelsporten er så populær, og hvor ryttere, støtteaparat, ledere og sponsorer utstråler lidenskap, fortsetter Haugseund-syklisten.

Odd Christian Eiking er inne i sin fjerde sesong i det belgiske laget. 26-åringen er på utgående kontrakt.

Tagget med: , , ,

Les også disse