SAMMENSTØT: Elia Viviani fikk et ublidt sammenstøt med en motorsykkel under Paris-Roubaix. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

SAMMENSTØT: Elia Viviani fikk et ublidt sammenstøt med en motorsykkel under Paris-Roubaix. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Ny syklist påkjørt av motorsykkel

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 10.04.16 19:28

Del på    

Se video: Sky-rytter påkjørt bakfra i Arenbergskogen.

(procycling.no) Etter å ha prøvd seg i brudd, og jobbet i fronten av feltet, hadde nok Elia Viviani håpet på en rolig avslutning på årets Paris-Roubaix.

Italieneren havnet imidlertid midt oppe i kaoset da en stor velt gikk i den beryktede Arenbergskogen, snaut ti mil fra mål.

Sky-rytteren var i utgangspunktet et stykke bak velten, men Viviani gikk hardt i bakken etter at en motorsyklist kjørte på han bakfra.

En twitter-bruker filmet hele hendelsen, hvor man også kan se en Trek-Segafredo-rytter, som umiddelbart var krass i kritikken av motorsyklisten.

 – Hei, drittsekk! Hvorfor holder du seg så nære, utbryter han.

Ulykken kommer etter at det vært et stort fokus på kjøretøy i sykkelsporten, etter at Antoine Demoitié omkom etter å ha blitt påkjørt av en motorsykkel etter en velt i Gent-Wevelgem.

Like alvorlig ble det ikke for Viviani. Italieneren fullførte ikke rittet, men det har blitt rapportert at han nå er på sykehuset. Det skal dog ikke være snakk om noen alvorlige skader.

Se video av hendelsen i tweeten under.

Tagget med: , , ,

Les også disse