NY DRAKT: Adam Blythe poserer i Aqua Blue Sports nye drakt. FOTO: Aqua Blue Sport

Nordhaugs lag med ny drakt til vueltaen

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 10.08.17 16:00

Del på    

Sykler med spesialutgave av drakten.

(procycling.no): Det er blitt svært populært å endre designet på World Tour-lagenes drakter like foran Grand Tours, som for eksempel Katusha-Alpecin gjorde foran årets Tour de France. Spesialutgavene gir gjerne laget litt ekstra publisitet og omtale, og noen ekstra salg av drakten.

Sist i rekken er Lars Petter Nordhaugs Aqua Blue Sport. Laget sykler vanligvis i mørkeblå drakter, med lagets karakteristiske A i gullfarve, over hele overkroppen. Til årets Vuelta a España vil de sykle i en hvit overdel, prydet av den nevnte A-en i gull, med en blå shorts.

Drakten vil bare bli brukt under årets Vuelta, og på innsiden av kragen, i nakken, står det skrevet «La Vuelta 2017». Laget har fått wildcard til rittet og general manager i laget, Stephen Moore er fornøyd med både dét og drakten.

– Vi er alle beæret over å delta å La Vuelta og for å markere det har vi bestemt oss for å sykle med en hvit drakt. Vår gull sjevron, så synlig i årets felt, vil forbli en viktig del av trøyen og det blå vil være på shortsen. Med det reflektive delen av det hvite vil det også være en fordel for rytterne, for å takle varmen. Vi ser virkelig frem til å vise frem våre nye farger, og ingen grunn til bekymring, blå og gull vil være tilbake resten av sesongen.

POSERER: Adam Blythe i Aqua Blue Sports spesialtrøye. FOTO: Aqua Blue Sport

Tagget med: , , , , , , ,

Les også disse