FORSØKTE: Vincenzo Nibali angrep i Tre Valli Varesine, men endte som tredjemann. Foto: Tim De Waele

Nibali: – Alle vet jeg er i god form

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 6.10.17 22:31

Del på    

Bahrain Merida-kapteinen forventer å bli en markert mann i Il Lombardia.

(procycling.no): 247 kilometer venter når rytterne starter i Bergamo på lørdag, før de er framme ved målstreken i Como. Vincenzo Nibali regner med at mange av feltets øyne vil være rettet mot ham gjennom de snaue 25 milene i den 111. utgaven av Il Lombardia.

– Jeg er i god form, alle vet jeg går bra om dagen, men det blir ikke lett. Det er mange som vil fokusere på meg, sier Nibali ifølge Velonews.

I 2015 var også mange øyne rettet mot Haien fra Messina, men han stakk likevel fra samtlige, og tok sin første monumentseier.

– Det var en av mine beste triumfer, som kom etter et angrep i utforbakken. Det blir et vanskelig ritt, i en teknisk og krevende løype. Det er ikke mange ryttere som kan vinne, konkluderer 32-åringen.

– Jeg kommer hit godt forberedt etter vueltaen, og flere andre italienske ritt der jeg fikk gode resultater. Jeg er klar til å spille mine kort.

Bahrain Merida stiller med Vincenzo Nibali, Enrico Gasparotto, Antonio Nibali, Franco Pellizotti, Giovanni Visconti, Janez Brajkovic, Domen Novak og Luka Pibernik i lørdagens italienske klassiker.

Tagget med: , , , ,

Les også disse