I FORM: Matteo Moschetti har vunnet to av to ritt han har syklet i 2020. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Moschetti slo Ackermann igjen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 2.02.20 14:03

Del på    

Italieneren var raskest i Trofeo Palma.

(procycling.no): For andre gang på rad ble Pascal Ackermann spurtslått av Matteo Moschetti i et av Challenge Mallorca-rittene.

Italieneren slo den tyske Bora-Hansgrohe-rytteren i torsdagens Trofeo Felanitx og i søndagens Trofeo Palma viste de to seg nok en gang som de raskesete.

I duellen i massespurten var Trek-Segafredo-rytteren omlag et hjul foran Ackermann. Hele debutsesongen i det amerikanske laget gikk uten seier for Moschetti. Nå har han vunnet begge rittene han har syklet i 2020.

Andrea Pasqualon (Circus-Wanty Gobert) ble nummer tre i søndagens ritt.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tre mann gikk av gårde i det lengstlevende bruddet. Lluis Mas Bonet (Movistar Team), Brian van Goethem (Lotto Soudal) og Alvaro Cuadros (Caja Rural) dunket av gårde i mil etter mil, men ledelsen ble aldri veldig stor. Med halvparten av de 159 kilometerne bak seg var det kun 1:30 mellom trioen og feltet.

Opp rittets eneste virkelig bakkeutfordring, Coll sa Creu (6,4 km à 3,7), gikk flere angrep og den originale tetgruppa ble hentet.

Stefano Oldani (Lotto Soudal) var først over toppen. En kvartett dannet seg sammen med Oldani bestående av Loic Vliegen (Circus-Wanty Gobert), Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) og Jean-Pierre Drucker (Bora-Hansgrohe).

Feltet vokste etter bakken og ut på de to lokale rundene var det Israel Start-Up Nation som ledet feltet 13 sekunder bak de fire. Flere andre spurtlag kom til pumpene og rittet ble avgjort i massespurt.

Tagget med: , , , , , , ,

Les også disse