Sacha Modolo. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Modolo tok årets første seier

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 18.04.17 17:56

Del på    

Raskest på første etappe av Tour of Croatia.

(procycling.no): Astana-rytter Truls Korsæth i aksjon under Tour of Croatia, som ble tråkket i gang i dag. Den 227 kilometer lange etappen fra Osijek til Koprivnica bød på svært få utfordringer, og til tross for en rekke angrep på de siste 20 kilometerne endte det til slutt i massespurt.

Korsæth var å se i front av feltet ved flere anledninger på de siste kilometerne, og la ned innsats for å sette opp lagkameraten Riccardo Minali i spurten. Det kazakhstanske mannsterke i finalen, men det var Trek-Segafredo som overtok initiativet helt mot slutten.

De plasserte på strålende vis deres spurter Giacomo Nizzolo i posisjon, men i sitt første ritt denne sesongen klarte ikke italieneren å innfri. Det gjorde imidlertid landsmannen Sacha Modolo. Vegard Stake Laengens lagkamerat i UAE Team Emirates kom på slutten og ingen matchet 29-åringens fart mot målstreken.

Modolo kunne dermed juble for sesongens første seier og tok også ledertrøyen i rittet. I morgen venter dog en tøff fjelletappe, hvor han trolig vil få det tøft med å forsvare ledelsen.

Bak ham ble det dobbelt Nippo – Vini Fantini, representert ved Eduard Grosu og Nicolas Marini.

Tagget med: , , , , , , , , ,

Les også disse