Prøv Procycling Pluss idag

NYE FARGER I 2021: Etter seks sesonger i Astana Pro Team blir det Movistar i 2021 for Miguel Ángel López. Foto: ASO / Pauline Ballet

Miguel Ángel López forlater Astana

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 24.11.20 15:56

Del på    

Colombianeren har funnet sitt nye lag.

(procycling.no): Tirsdag ettermiddag offentliggjorde Movistar Team at de har sikret seg Miguel Ángel López ut 2021-sesongen.

Dermed har laget sikret seg en skarp bidragsyter på Grand Tour-fronten gjennom neste års sesong.

Fra før er Alejandro Valverde, Enric Mas og Marc Soler rytterne med virkelige sammenlagtambisjoner i treukersrittene.

López har så langt syklet hele sin profesjonelle karriere i Astana Pro Team. Han signerte for det kasakhstanske laget før 2015-sesongen etter å ha vunnet Tour de l’Avenir i 2014.

Gjennom seks år i Astana har han to etappeseirer fra Vuelta a España, én fra Tour de France, 3. plass sammenlagt i både Giro d’Italia og Vuelta a España samt ytterligere fire topp ti-plasseringer på Grand Tour-nivå.

– Jeg er så glad over å bli en del av et av sykkelsportens viktigste lag. Som jeg alltid har gjort så vil jeg forsøke å nå mitt fulle potensiale både som representant for Movisatar og for det colombianske folk. Dette har alltid vært et veldig viktig lag for fans hjemme og et lag som har vært viktig for sportens vekst i Latin-Amerika, så jeg gleder meg til å bli med neste år, sier López i en pressemelding.

Miguel Ángel López er den femte signeringen Movistar Team har gjort før 2021-sesongen.

Gregor Mühlberger (Bora-Hansgrohe), Ivan Garcia Cortina (Bahrain-McLaren) og Gonzalo Serrano (Caja Rural) er de fire ervervelsene fra det eksisterende proff-feltet, mens den 20 år gamle puertoricaneren Abner González tar steget opp til proffene som Movistar-rytter.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse