ETAPPESEIER: Enric Mas vant den 20. etappen i vueltaen i fjor. Foto: Michael Steele/Getty Images

Mas bekreftet klar for Movistar

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 8.08.19 10:42

Del på    

Har signert en treårskontrakt.

(procycling.no): Med Mikel Landa til Bahrain-Merida, Nairo Quintana etter alle solemerker på vei til Arkéa-Samsic og Richard Carapaz sterkt linket til Team Ineos, har det blitt nødvendig å hente inn nye sammenlagtryttere i Movistar.

Enric Mas har allerede fra tidlig i vår blitt sterkt linket til det spanske laget og torsdag kom bekreftelsen på at han skal kjøre for Movistar de tre neste sesongene.

24-åringen slo virkelig gjennom da han ble nummer to i fjorårets Vuelta a España, kun slått av Simon Yates.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

I år siktet spanjolen seg tidlig inn på Tour de France. Der gjorde han det lenge bra, og han var i den hvite ungdomstrøya og oppe på fjerdeplass sammenlagt etter 13 etapper. Den siste delen av touren ble imidlertid for tøff for ham og da Julian Alaphilippe fremdeles var i gult i Alpene, ble han en viktig hjelperytter for lagkameraten i Deceuninck-Quick-Step.

Til slutt endte han på en 22. plass i touren. 24-åringen er regnet for å være blant de største spanske klatrehåpene for de neste sesongene. Movistar har også 25 år gamle Marc Soler i stallen, vinneren av Tour de l’Avenir i 2015. I tillegg har også evigunge Alejandro Valverde en kontrakt med laget ut 2021.

Tagget med: ,

Les også disse