OGSÅ I BAKKEN: Magnus Cort sitt navn ble lagt til rekken av Astana-rytter som har veltet i årets Tour de France. Foto: Chris Graythen/Getty Images

Magnus Cort med brudd i fingeren

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 9.07.19 17:35

Del på    

Mer uflaks for Astana på fjerde etappe.

(procycling.no): Den fjerde etappen bød på enda mer trøbbel for Astana Pro Team.

Inne på de siste tolv milene gikk en velt der to ryttere fra det kasakhstanske WorldTour-laget var involvert. Gorka Izagirre kom fra det uten problemer. Men Magnus Cort kjente på smerter i hånda resten av etappen.

Røngtenbilder tatt etter målgang viser at dansken har pådratt seg et brudd i venstre lillefinger.

– Han satt på hjulet mitt. På et rolig tidspunkt i rittet var det noen som kom borti hverandre. Det ble bremsing der jeg og Hugo Houle reddet oss unna. Men Magnus røk ned og slo lillefingeren, forklarer Jakob Fuglsang overfor Feltet.dk.

ANNONSE: Følg Le Tour på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Han hadde litt trøbbel med å holde i styret. Så han vil ikke sitte i fronten av feltet, forklarer den danske lagkapteinen.

Cort trillet i mål som 151. mann på etappen nesten to minutter bak etappevinner Viviani.

Selv om den formsterke 26-åringen sin skade er enda et skjær i sjøen for Astana så er Fuglsang sin egen utvikling positiv. 34-åringen gikk i bakken på åpningsetappen og har siden slitt med et skadet kne.

– Det gikk mye bedre idag hvor jeg hadde mindre problemer med ryggen og kneet. Vi kjørte selvfølgelig ikke så hardt som i går, men jeg synes det var en god dag. Smertene kommer fra kneet men det går helt opp i lårmuskelen som nesten blir bedøvet. Det virker dog som om smertene er i verd med å mildne litt, beretter Fuglsang.

Den første virkelige testen kommer på torsdag da den sjette etappen går i mål på toppen av La Planche des Belles Filles.

Tagget med: , , , , , , ,

Les også disse