PÅ PODIET: Andreas Leknessund tok andreplassen i Circuit des Ardennes. FOTO: Jan Brychta / Uno-X Norwegian Development Team

Leknessund forsvarte andreplassen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 14.04.19 21:47

Del på    

Trillet i mål med feltet på siste etappe i Circuit des Ardennes.

(procycling.no): Etter andreplass på den krevende tredje etappen av Circuit des Ardennes gjorde Andreas Leknessund et byks i sammendraget.

Kun tidligere Cannondale- og CCC-proff Maciej Paterski var bedre enn unggutten fra Tromsø og dermed var Uno-X-rytteren oppe på andreplass i sammendraget.

Alexander Kamp (Riwal Readynez) har vist solid form i vår og vant den andre etappen. Dansken hang godt nok med på den tredje etappen til å beholde sammenlagtledelsen, syv sekunder foran Leknessund.

På søndagens avsluttende spurtetappe var det lite å gjøre med ledelsen til Kamp, som tok sjetteplassen på etappen. Leknessund trillet i mål som 20. mann, og endte dermed som andremann i sammendraget.

– Det var hardt, men jeg føler vi har ganske god kontroll. Gutta har kjørt bra på denne etappen og på alle de andre. Det har vært gøy, oppsummerer Leknessund selv i en video lagt ut av Uno-X på twitter.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse