Prøv Procycling Pluss idag

VRAKET: Caleb Ewan trodde han skulle debutere i Tour de France denne sommeren. FOTO: AFP PHOTO / David Mariuz

VRAKET: Caleb Ewan trodde han skulle debutere i Tour de France denne sommeren. FOTO: AFP PHOTO / David Mariuz

– Knust er ikke et dekkende ord for hva jeg føler

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 21.06.18 10:52

Del på    

Caleb Ewan forbigått i Tour de France-uttaket.

(procycling.no): Den siste tiden har ryktene versert om at Caleb Ewan vil erstatte André Greipel i Lotto-Soudal neste sesong.

Rykteflommen vil ikke akkurat avta etter at Mitchelton-Scott i dag valgte å utelate toppspurteren fra Tour de France-oppstillingen sin.

I stedet ønsker laget å samle seg rundt Adam Yates og hans sammenlagtambisjoner. Briten får med seg Mikel Nieve, Damien Howson, Jack Bauer, Mat Hayman, Luke Durbridge, Daryl Impey og Tour de France-debutant Michael Hepburn.

Ewan tok til Twitter i etterkant av offentliggjøringen.

– Knust er ikke engang et dekkende ord for hva jeg føler om Mitchelton Scotts avgjørelse om å la meg bli hjemme i juli. Jeg var i rute til å være mer enn klar foran Tour de France-debuten min. Sammen med spurtopptrekket mitt, har jeg lagt ned så mye arbeid for å være klar til årets store mål, skriver han.

Ewan hadde vært en konkurrent for både Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen på de flate etappene.

23-åringen vant spurten klart da han ble nummer to bak Vincenzo Nibali under Milano-Sanremo. Han står bokført med tre seirer så langt denne sesongen.

Tagget med: , , , ,

Les også disse