KLATRESTERK: I fjellene i Vuelta a España var Kelderman langt framme på mange etapper, og endte på fjerdeplass i sammendraget. Foto: Tim De Waele

Kelderman forlenger med Sunweb

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 4.01.18 16:29

Del på    

Knytter seg til laget ut 2020.

(procycling.no): Wilco Kelderman blir å se i Team Sunweb-trøya helt ut 2020-sesongen. Det offentliggjorde nederlenderen selv på Sunweb sin lagpresentasjon torsdag.

26-åringen signerte for det tyske WorldTour-laget etter 2016-sesongen. Første del av sesongen var ikke ideel for Kelderman, som veltet ut av Giro d’Italia, men i Vuelta a España fikk han vist frem sine sammenlagtferdigheter. Der ble han nummer fire, 24 sekunder bak Ilnur Zakarin på tredjeplass.

I Bergen leverte Kelderman også godt. Han var en del av lagtempolaget som tok gull for Sunweb, og på den individuelle tempoen ble han nummer syv.

– Jeg fant meg til rette i laget med en gang, og følte med straks komfortabel. Laget jobber nøye med målsetninger, og måten vi jobber på gjennom rittene har gitt meg selvtillit. Mitt første år har vært bra, og gjennom de vanskelige periodene følte jeg støtten fra laget. Jeg gleder meg til de kommende årene med dette unge og sterke laget. Jeg er sikker på at vi kan bygge videre på de sterke resultatene vi oppnådde i år, sier Kelderman i en pressemelding på lagets hjemmeside.

Tagget med: , , , ,

Les også disse