SKUFTER LAG: Kristian Sbaragli melder overgang til Israel Cycling Academy. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Italiensk spurter blir lagkamerat med norsk duo

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 4.10.17 19:48

Del på    

Israel Cycling Acadamy ruster opp mot potensiell Grand Tour-deltakelse.

(procycling.no): Etter fem år i Dimenson Data (tidligere MTN-Qhubeka), velger den italienske spurteren, Kristian Sbaragli, å fortsette karrieren i ny drakt. Neste år blir han lagkamerat med den norske duoen Sondre Holst Enger og August Jensen, i prokontinentallaget Israel Cycling Academy.

Sbaragli vant en etappe i Vuelta a España i 2015 og er et ledd i prosessen med å få invitasjon til en Grand Tour. Det er svært sannsynlig at de får en invitasjon til Giro d’Italia, da rittet i 2018 starter i Jerusalem.

– Vi begynner å skru opp noen hakk og vi sikter helt klart mot å være på starten i Jerusalem i en historisk Giro, forteller lageier Ron Baron. 

– Det er derfor vi har signert en rekke kvalitetsryttere, som allerede har vunnet etapper i Grand Tours, og Sbaragli er et strålende eksempel. Og han er ikke den eneste, heller ikke den siste.

I tillegg til å signere Sbaragli, Holst Enger og Jensen, har de også blant andre signert Ruben Plaza og Ben Hermans. Førstnevnte med etappeseire i både Vuelta a España og Tour de France.

– De siste årene har jeg kommet blant de ti beste mange ganger, men bare vunnet et fåtall. Jeg er sikker på at jeg kan endre det. Israel Cycling Academy vil gjøre det samme, så for meg er det en strålende mulighet til å skinne under deres flagg, forteller 27-åringen fra Empoli.

https://twitter.com/TeamDiData/status/915247319892840448

Tagget med: , , , , , , , ,

Les også disse