Prøv Procycling Pluss idag

I GOD FORM: Matteo Trentin har vært i god form i høst og er nok Italias beste kort på søndag. Foto: Stephen Pond/Getty Images

Italia har endelig VM-laget klart

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 24.09.19 15:43

Del på    

Trentin, Bettiol og Ulissi blant rytterne på laget.

(procycling.no): Etter en lang prosess, har Davide Cassani endelig falt ned på de åtte rytterne som skal kjøre for Italia på søndagens VM-fellesstart.

Det ble tidlig klart at Elia Viviani ikke var med i bruttotroppen og fra bruttotroppen meldte også Vincenzo Nibali at han ikke var klar for en VM-plass i forrige uke.

Den opprinnelige bruttotroppen var på 16 ryttere, før det ble skåret ned til ti ryttere, hvorav to skulle være hjemmeværende reserver i helga. Da det ble det klart at Kristian Sbaragli skulle være den ene av dem, og nå er det klart at Davide Formolo er den andre.

De åtte som skal kjøre for Italia er Matteo Trentin, Sonny Colbrelli, Diego Ulissi, Davide Cimolai, Alberto Bettiol, Gianni Moscon, Salvatore Puccio og Giovanni Visconti.

– Jeg evaluerte guttas form, jeg snakket med dem da vi kom til Torbole (ved Gardasjøen, hvor landslaget er samlet før avreise til Yorkshire) i går kveld, og til slutt tok jeg et valg. Davide (Formolo) jobbet hardt for å komme i den ideelle formen, men til slutt var det andre ryttere som ga meg mer selvtillit, sier landslagssjef Davide Cassani ifølge Tuttobiciweb.

Tagget med: , , ,

Les også disse