BLE SMITTET: Omer Goldstein (t.v) må i karantene etter at han leverte en positiv test for covid-19. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Israel Start-Up Nation-rytter testet positivt for covid-19

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 28.07.20 08:49

Del på    

Laget trekker Itamar Einhorn fra Vuelta a Burgos da han har vært i kontakt med smittede Omer Goldstein.

(procycling.no): Mandag kveld offentliggjorde Israel Start-Up Nation at Omer Goldstein har testet positivt for covid-19-viruset.

Konsekvensen blir at laget starter det spanske etapperittet Vuelta a Burgos med en mann mindre.

Itamar Einhorn har blitt trukket fra startlistene ettersom israeleren var eneste i laget som var i direkte kontakt med Goldstein før de ankom Burgos.

– Testen vi har gjort i tillegg har vi ikke fått svar på enda, men laglegene har bestemt seg for å fjerne Einhorn fra laget i Burgos som en forholdsregel og vil fortsette å følge situasjonen, sier Israel Start-Up Nation i en pressemelding.

Personer fra støtteapparatatet og ryttere som har vært i nærheten av Goldstein de siste dagene har også tatt nye covid-19-tester. Ifølge laget var det dog kun Einhorn som har vært i direkte kontakt med Goldstein.

Den israelske 23-åringen har foreløpig ikke utviklet noen symptomer. Etter den positive testen har Goldstein vært i karantene.

Etter planen skulle han fortsette sesongen neste uke.

Davide Cimolai, Alex Dowsett, Rick Zabel, Ben Hermans, Daniel Navarro og Tom van Asbroeck er de seks gjennværende Israel Start-Up Nation-rytterne i Vuelta a Burgos.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse