HAR HALVPARTEN: Thor Hushovd jobber fortsatt for å få i havn det norske profflaget sitt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

HADDE HALVPARTEN: Rapportene tilsa at Thor Hushovd hadde halvparten av de 100 millionene han trengte i mars, men siden har det vært stille fra grimstadværingen. Torsdag kom altså den endelige beskjeden om at det ikke blir noe Team Hushovd i 2017. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Ikke noe Hushovd-lag i 2017

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 23.06.16 15:32

Del på    

- Jeg er sikker på at Thor kommer til å jobbe knallhardt videre for å få det på banen senere, sier Joker-sportsdirektør.

Det blir ikke noe norsk profflag i 2017 ledet av den tidligere storsyklisten Thor Hushovd. Nordmannen kunngjorde at han ønsket å starte et profflag som kunne delta i Tour de France under fjorårets utgave av det franske rittet, men skriver i dag på Instagram at det ikke blir noen oppstart i 2017.

– Jeg har jobbet hardt med å få det til for 2017, men jeg vil dessverre ikke klare det. Jeg har hatt mange flotte og interessante møter med potensielle partnere, og dialogen vil fortsette med dem og andre i fremtiden. Jeg har lært mye, og jeg vil bringe med meg den erfaringen til nye utfordringer, skriver Hushovd på sin egen Instagram-profil.

Sportsdirektør for Norges beste lag, kontinentallaget Joker-Byggtorget, Gino Van Oudenhove, har tro på at Hushovd kan få til noe senere, selv om det ikke ble noe denne gang.  – Jeg er sikker på at Thor kommer til å jobbe knallhardt videre for å få det på banen senere, sier Van Oudenhove til procycling.no.

Joker-laget jobbet selv med planer om et pro-kontinentallag før Hushovd brakte sine planer frem. Belgieren forteller at de fremdeles jobber så smått med planene.

– Vi jobber alltid litt med det i kulissene. Det ligger i bakhodet, men foreløpig er det ikke så mye mer å si.

Hushovd har ikke svart på procycling.nos henvendelser i dag.

Tagget med: , ,

Les også disse