Prøv Procycling Pluss idag

IKKE TIL FRANKRIKE: Onsdag bekreftet AG2R La Mondiale at Sondre Holst Enger ikke er blant de utvalgte til sommerens Tour de France. FOTO: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Holst Enger ikke til Tour de France

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 21.06.17 10:31

Del på    

AG2R bygger laget rundt Romain Bardet.

(procycling.no): Onsdag offentliggjorde AG2R La Mondiale hvilke av lagets ryttere som sendes til sommerens Tour de France. Seks mann ble tatt ut, mens ytterlige fire ryttere kjemper om de tre siste plassene.

Sondre Holst Enger var, som ventet, ikke blant disse. Allerede mandag kom rapportene om at nordmannen var vraket fra det franske WorldTour-laget sitt Tour de France-mannskap.

Ikke overraskende velger AG2R å bygge laget rundt sitt rundt fjorårets andremann, Romain Bardet.

Pierre Latour, Mathias Frank, Axel Domont, Oliver Naesen og Alexis Vuillermoz er de fem andre rytterne som er klare for den 104. utgaven av det franske rittet. De siste tre plassene står mellom fire ryttere.

Jan Bakelants, Samuel Dumoulin, Ben Gastauer og Cyril Gautier er kvartetten som nå kjemper om de tre gjenværende AG2R-billettene til Tour de France. Hvem av dem som får ta turen til Frankrike i juli avgjøres først etter de nasjonale mesterskapene.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse