Prøv Procycling Pluss idag

SHOWMAN: Sondre Holst Enger fikk mye oppmerksomhet under lagprestentasjonen i Tour de France. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Holst Enger stjal showet

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 30.06.16 21:31

Del på    

Danset seg gjennom lagpresentasjonen.

Torsdag ble rytterne i årets Tour de France presentert for det franske publikummet. Alle de 22 lagene fikk muligheten til å skinne på scenen, hver for seg. Rittets yngste rytter, Sondre Holst Enger, benyttet muligheten til å showe.

– Det er ganske kult, så det er en god følelse, sa nordmannen da han ble intervjuet på podiet, før han poengterte at han er ung og ikke føler noe prestasjonspress.

Deretter spilte bandet opp, Holst Enger tok noen skritt fram, og danset foran de fremmøtte. Dog gikk ikke alt helt som planlagt.

– Jeg har aldri danset foran så mange mennesker. Planen var at bandet skulle spille en annen sang, men det gikk ikke som planlagt. Da tok jeg det på sparket. Bandet skulle egentlig spille «Running man challenge», men det gjorde de ikke. Det var litt vanskelig å danse til et band, fortalte IAM-rytteren til TV2 etter stuntet.

– Jeg danser bare for å lage litt bedre stemning. Skal det bli flere danser må jeg nok gjøre det ganske bra. Da satser jeg på «Running man», avslutter nordmannen.

22-åringen tok også på seg danseskoene da han tok sin første seier i 2016. Etter etappeseier i Tour of Croatia danset han av glede.

Les også: Holst Enger showet etter seier

Det er ikke umulig at Horten-syklisten får muligheten til å ta seg nok en svingom på podiet. Unggutten har gode muligheter til å kapre den hvite trøya på åpningsetappen.

Se Holst Enger sitt danseshow her!

Tagget med: , , , , ,

Les også disse