Prøv Procycling Pluss idag

SESONGENS FØRSTE: Rudy Barbier med sesongens første seier på tampen av sesongen. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Hoelgaards lagkamerat nær seier

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 5.10.17 18:18

Del på    

Barbier tuktet Sarreau i spurten.

(procycling.no): I det 190,3 kilometer lange endagsrittet, Paris-Bourges gikk Anthony Delaplace (Fortuneo-Oscar), Pierre Gouault (HP BTP-Auber 93), Dries De Bondt (Veranda’s Willems-Crelan) og Emils Liepins (Delko Marseille Provence KTM) avgårde etter 15 kilometeren, og det var ikke langt unna at de skulle holde hele veien inn til Bourges.

De fikk aldri noen større ledelse enn fire minutter, men skulle likevel gi feltet en tøff kamp. Latviske Liepins måtte gi slipp på sine bruddkamerater med 65 kilometer til mål, men trioen kjørte godt sammen. Med 20 kilometer til mål hadde de fremdeles nærmere minuttet, mens Frederik Backaert (Wanty – Groupe Gobert) prøvde å støte seg opp, uten å lykkes.

Ikke før trekilometersmerket var bruddtrioen hentet, og det skulle spurtes om seieren. Her er AG2r-rytter Rudy Barbier den raskeste, like foran Daniel Hoelgaards lagkamerat, Marc Sarreau. Tredjeplassen tok Jérémy Lecroq (Roubaix Lille Métropole). Seieren var Barbiers første denne sesongen og AG2r sin 16. seier.

Daniel Hoelgaard fullført ikke rittet og skriver i en SMS til procycling.no at formen har vært mye opp og ned etter Vuelta a España, og at i dag var en av de dårlige dagene. Han avslutter sin andre proffsesong med FDJ på søndag, med World Tour-rittet Paris-Tours.

Tagget med: , , , , , , , , ,

Les også disse