Prøv Procycling Pluss idag

IKKE MER AV DETTE: Kirsten Wild er kanskje damefeltets råete spurter, men hun er ikke lenger Hitec-rytter. Foto: Team Hitec Products

Hitec-seier i London

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 30.07.16 20:16

Del på    

Nederlender overlegen i spurten.

(procycling.no): Prudential Ride London Grand Prix gikk lørdag i Londons gater. Det norske laget Hitec Products stilte til start med en av de største favorittene, Kirsten Wild.

I en finale preget av flere velt, var nederlandske Wild sterkest, og tok spurten foran landskvinnen Nina Kessler (Lensworld-Zannata) og canadiske Leah Kirchmann (Team Liv-Plantur)

– Takk, Kirsten Wild, for denne største seieren i vår historie! skrev lagets manager Karl Lima på Twitter etter rittet.

Dette er Wilds sjette seier for sesongen.

– Det så kanskje lett ut, men det var det ikke. Planen vår var å gå for en samlet spurt. Laget var veldig sterkt, og jeg er glad for at jeg klarte å fullføre det, sa seierskvinnen til BBC etter rittet.

 

Rittet var preget av høy fart og mange angrep, i en flat 5.5 kilometer lang løype som skulle sykles tolv ganger. Det endte i spurt, og der var den raske 33-åringen sterkest.

Arrangørene tilbød rekordhøye summer i pengepremier, og totalt 100 000 euro skulle deles ut. 25 000 euro gikk rett til vinneren, mens det også var pengepremier i lagkonkurransen og for innlagte spurter.

Wild sto over forrige ukes La Course på Champs-Élysées, og satset alt på dagens ritt. Etter dagens seier går turen til Rio, der hun skal sykle bane.

Tagget med: , ,

Les også disse