UHELDIG: Heinrich Haussler har hatt mye motbakke de siste årene, med mange skader. Foto: Tim De Waele

Haussler med kragebeinsbrudd

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 29.01.18 22:00

Del på    

Australieren veltet på trening.

(procycling.no): Heinrich Haussler må utsette sesongstarten, etter at han veltet på trening mandag morgen og pådro seg brudd i høyre kragebein.

Bahrain Merida-rytteren var på trening nær eget hjem i Tyskland da uhellet skjedde. Dermed fortsetter australierens uheldig periode. I 2017 syklet 33-åringen kun 12 dager for sitt nye lag, og slet gjennom hele sesongen med en kneskade.

Det trøblete kneet virket å være bra igjen i oppladningen til 2018-sesongen, men til tross for benbruddet er Haussler optimist.

– Jeg var heldig som kom meg rakst til sykehuset, og fikk veldig god behandling. Det var synd at det ble påvist brudd, men jeg er ganske sikker og bestemt på at jeg raskt er tilbake på sykkelen, sier Haussler i en pressemelding.

– Formen min var veldig god, og jeg hadde et flott treningsopphold med laget i Calpe de siste ukene. Da er det dumt at jeg ikke kan være med laget nå og kjøre i Dubai. Jeg føler og tror at dette bare er et lite tilbakeslag sammenlignet med hva jeg gikk gjennom i fjor. Jeg er ikke så bekymret. Det var bare litt uheldig, men besluttsomheten er større enn noen sinne. Jeg kommer snart tilbake.

Tagget med: , , , ,

Les også disse