VANT I STAVANGER: Jumbo-Visma vant Hammer Stavanger og vant nå også årets Hammer Series etter at Hammer Hong Kong er avlyst. Foto: Simon Zetlitz Nessler,

Hammer Hong Kong avlyst

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 3.10.19 10:42

Del på    

Jumbo-Visma dermed vinner av årets Hammer Series.

(procycling.no): Torsdag formiddag kom bekreftelsen om at det ikke blir noe av årets Hammer Hong Kong. Rittet skulle opprinnelig bli kjørt fra 12. til 13. oktober, men den politiske uroen og demonstrasjonene som har preget Hong Kong de siste månedene gjør at rittet nå er avlyst.

Det opplyser interesseorganisasjonen Velon, som står bak Hammer Series, i en pressemelding.

Rittet ville fungert som en liten oppvarming for flesteparten av rytterne som skal kjøre Tour of Guangxi, som starter 17. oktober, hvor Carl Fredrik Hagen og muligens Kristoffer Halvorsen er blant rytterne som blir å se på startstreken.  

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Jumbo-Visma vinner av Hammer Series

Dermed er årets Hammer Series avsluttet etter kun to ritt.

I Stavanger var det Jumbo-Visma med Amund Grøndahl Jansen som tok en klar seier, mens Deceuninck-Quick-Step vant i Limburg takket være herjingene til Remco Evenepoel. 

Jumbo-Visma ble nummer to i Limburg og det nederlandske laget vant med det også årets Hammer Series sammenlagt foran Deceuninck-Quick-Step.

– Det er synd at Hammer Hong Kong er avlyst, men vi er glad for at vi vil bli kronet som sammenlagtvinnere, sier sportsdirektør Merijn Zeeman i pressemeldingen.

Hegreberg om Velon-klage: – Så nok ingen annen utvei

Tagget med: ,

Les også disse