ENESTE KATUSHA-SEIER: Med et par måneder igjen av sesongen er etappeseieren i Tour of Oman i fjor den hittil eneste seieren til Nathan Haas i Katusha-Alpecin. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

Haas går til Cofidis

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 30.08.19 10:38

Del på    

Det franske laget forsterker ytterligere.

(procycling.no): Australieren har signert en toårskontrakt med Cofidis, etter at han vært i Katusha-Alpecin nå de siste to sesongene.

30-åringen er på sitt beste en rytter som går bra i de korte bakkene og som også har en god spurt, noe som har gitt ham flere gode resultater i Tour Down Under og en fjerdeplass i Amstel Gold Race fra 2017.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Haas er den femte nysigneringen til Cofidis så langt i august. De har tidligere hentet inn Elia Viviani, Fabio Sabatini, Simone Consonni og Guillaume Martin. De har også tre stagiairer på laget, blant dem lillebror Viviani, Attilio, som vant Schaal Sels Merksem/Johan Museeuw Classic forrige helg.

I en pressemelding forteller Haas at han gjerne vil gjøre det godt i et ritt som Amstel Gold Race for Cofidis, men at han også ønsker å hjelpe Elia Viviani.

Haas’ nåværende arbeidsgiver, Katusha-Alpecin, har en høyst usikker fremtid, men Haas er foreløpig kun den tredje rytteren som har signert for et nytt lag. De to øvrige er Ilnur Zakarin (til CCC) og Viacheslav Kuznetsov (til Gazprom-RusVelo).

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse