SISTE KLASSIKERSEIER: Dylan Groenewegen avslutter sin vårsesong et ritt før planen, sykdom setter feltets raskeste ut av Gent-Wevelgem. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Groenewegen ikke til Gent-Wevelgem

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 30.03.19 20:29

Del på    

Syk nederlender avslutter vårsesongen.

(procycling.no): Etter planen skulle søndagens Gent-Wevelgem være det siste rittet i del en av Dylan Groenewegen sin 2019-sesong. Men sykdom setter en tidlig stopper for klassiker-planen til nederlenderen.

På sin egen Twitter-konto kom 25-åringen med oppdateringen.

– Dessverre ingen Gent-Wevelgem på meg på grunn av sykdom. Men jeg ser tilbake på del en av sesongen med tilfredshet. Nå skal jeg bli frisk og så går det rett fram til Tour de France, skriver den lynraske Amsterdam-mannen.

Groenewegen har hatt en strålende sesong med en etappeseier i både Volta a Valenciana og Volta ao Algarve. To stykker ble det i Paris-Nice før han tok sin første klassikerseier på WorldTour-nivå etter en overlegen spurt i Driedaagse Brugge-De Panne.

4 Jours de Dunkerque er neste ritt på planen til Groenewegen.

Med mannen som fremstår som verdens raskeste mann på to hjul borte endres nok planen litt for Jumbo-Visma. Wout Van Aert har vært briljant så langt på brosteinen, og vil nok fortsette med det i søndagens Gent-Wevelgem.

På laget til belgieren har han med seg Pascal Eenkhoorn, Maarten Wynants, Mike Teunissen, Taco van der Hoorn, Danny van Poppel og den nederlandsk-pratende nordmannen Amund Grøndahl Jansen.

Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), Kristoffer Halvorsen (Team Sky), Sven Erik Bystrøm, Vegard Stake Laengen og Alexander Kristoff (UAE Team Emirates) er de fem andre norske rytterne til start i søndagens klassiker.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse