BLIR VÆRENDE: Geraint Thomas sykler for Team Sky de tre kommende sesongene. Foto: Chris Graythen/Getty Images

Thomas blir i Team Sky

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 9.09.18 15:58

Del på    

Tour de France-vinneren signerte ny treårskontrakt.

(procycling.no): Søndag kom bekreftelsen fra Geraint Thomas og Team Sky. Waliseren har signert en ny kontrakt, og forplikter seg til Team Sky ut 2021-sesongen.

32-åringen har vært en del av det britiske storlaget helt siden starten i 2010.

– Det har vært en stor reise for meg med Team Sky, og de siste månedene har selvsagt vært spesielle. Det fungerer bra for meg her, så jeg gleder meg til det som skal komme, sier Thomas i en pressemelding.

– Det er som en stor familie for meg her i Team Sky, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg føler meg hjemme her. Jeg har kjent Dave (Brailsford), Rod (Ellingworth) og Fran (Millar) i mange år helt siden jeg var 17. Det er flott å få fortsette å jobbe sammen med dem og med resten av laget, fortsetter Tour de France-vinneren.

Waliseren har tatt steg for steg i Team Sky, og virkelig slått ut i full blomst i 2018. Med seier i Criterium du Dauphiné viste han at formen var i rute til sommerens Grand Tour, og til tross for at Chris Froome syklet med startnummer 1 var det Thomas selv som endte som britenes kaptein i Tour de France.

Tagget med: , , , ,

Les også disse