Prøv Procycling Pluss idag

KLASSIKERVINNER: Jakob Fuglsang herjet i vår, men har også ambisjoner i Tour de France. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Fuglsang slapp med skrekken

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 15.06.19 11:41

Del på    

Dansken veltet i Critérium du Dauphiné.

(procycling.no): Jakob Fuglsang sine planer for Tour de France kunne fort gått i vasken på fredagens etappe av Critérium du Dauphiné.

Ned fra Saint-Georges-d’Hurtières, seks mil fra mål, veltet den danske 34-åringen. Noen skader ble det, men Astana Pro Team-rytteren var likevel raskt tilbake på sykkelen.

– Jeg holdt lav hastighet. Jeg tror noen ville svinge til venstre, mens jeg var på vei mot høyre. Jeg mistet balansen på bakhjulet. Jeg klarte nesten å redde meg inn, men endte med å dra meg meg en Mitchelton-rytter også. Det var ikke så alvorlig for meg, så jeg håper det gjelder Mitchelton-rytteren også, sier Fuglsang til Cyclingnews etter velten.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Noen sårskader ble det dog, før de to mest kritiske etappen i Critérium du Dauphiné. Men sjansene i Tour de France bør neppe være hemmet på noe vis.

– Jeg har et dypt sår i albuen som må renses. Jeg har mistet litt hud på ankelen og på hofta, men det er bare små skader. Jeg tror ikke det blir noen faktor. Det kommer to tøffe dager nå, så jeg gleder meg til å teste beina. I dag var det litt kjedelig, så jeg tror alle har spart kreftene til det som kommer.

Tagget med: , , , ,

Les også disse