DOBBELTSEIER: David Gaudu vant den tredje etappen i Tour de l'Ain. Lagkamerat Thibaut Pinot fulgte bak. Foto: Tour de l'Ain.

Fransk stortalentet forlenger kontrakten

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 16.03.18 14:59

Del på    

Kontrakt ut 2020.

Etter en fantastisk 2016-sesong, med seier i Fredsrittet og Tour de l’Avenir og en femteplass i Tour de l’Ain, var signeringen av David Gaudu viktig for FDJ. Kanskje desto mer spesielt ettersom Warren Barguil, den forrige franske Avenir-vinneren, glapp for det franske storlaget tilbake i 2012.

Gaudu kjørte allerede høsten 2016 som staigiare for FDJ, og signerte en toårskontrakt med laget foran fjorårssesongen. Der fortsatte han den gode kjøringen, med tidvis strålende innsats i Volta Ciclista a Catalunya, niendeplass i La Flèche Wallonne og etappeseier og andreplass sammenlagt i Tour de l’Ain.

21-åringen har også startet årets sesong lovende, og foran årets utgave av Volta Ciclista a Catalunya – som starter på mandag – har han skrevet under på en ny kontrakt. Den knyttet han til Groupama-FDJ, som laget nå heter, til ut 2020-sesongen. Det kunne laget selv annonsere på Twitter.

Det er ventet at Gaudu vil få prøve seg i sitt første treukersritt senere denne sesongen, med Vuelta a España på programmet.

Tagget med: ,

Les også disse