FAST I UAE: Arnaud Démare er blant rytterne som sitter i karantene i Abu Dhabi. Franskmannen har naturligvis Milano-Sanremo som ett av sine store mål denne sesongen, og selv om det skulle bli noe av rittet, får han en vanskelig oppkjøring. Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Groupama-FDJ må stå over italienske ritt

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.03.20 20:08

Del på    

Karantenen i UAE Tour gjør at de ikke har det nødvendige mannskapet som trengs.

(procycling.no): Onsdag ble det klart at rytterne og støtteapparatet som er igjen i Abu Dhabi etter avlysningen av de siste to etappene i UAE Tour må være der helt til 14. mars.

Groupama-FDJ har både ryttere og støtteapparat innelåst på hotellet, med Arnaud Démare, Ramon Sinkeldam, Ingnatas Konovalovas og David Gaudu som de gjenværende rytterne. Ingen av dem skal ha testet positivt for koronaviruset Covid-19, ifølge det franske laget.

Démares opptrekker Jacopo Guarnieri ble sendt hjem 1. mars, mens Bruno Armirail ikke fikk returnere til hotellet etter at han ble holdt isolert på sykehuset i flere dager. Franskmannen hadde feber, men testene ga alle negativt utslag på koronaviruset. Han er nå tilbake i Frankrike.

– På grunn av mangel på tilgjengelige ryttere og folk i støtteapparatet, delvis på grunn av karantenen i UAE, må vi dessverre meddele at vi ikke vil delta i Strade Bianche, GP Industria eller Tirreno-Adriatico, skriver laget på Twitter.

Tagget med: , , , ,

Les også disse